Utflykt till Forsmark

Nationaldagsfirande och båtfärd till Forsmark.

Resan kommer att utföras under helgdagarna 4-6 juni. Vädret får bestämma vilken dag det blir. Sverker är kontaktperson och sammankallande för de som vill åka och för samordning av båtar.

Man kan även välja att åka landvägen (cykel el. bil). Var och en tar med sig mat och dryck till picknick i Forsmarksparken. 

Intresseanmälan lämnas till Sverker

Mer sommaraktiviteter och lite rotehistoria kan läsas i ÅrböleNytt maj 2016. Se under bladets flik!

/MaryAnn

 

 

 

 

Sportlovsresa 2016

Byalaget bjuder medlemmar på bussresa och entré till Gavlerinken den 20 februari, för att se Brynäs spela mot Djurgården. Middag är beställd i Arenan, men det får var och en betala själv. För anmälan och mer info kontakta Bosse eller Sverker senast den 31 december.

ÅrböleNytt för december 2015 finns att läsa under dess flik.

Alla våra hemsideläsare önskas EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR 2016!

 

Höststämma 2015

Årets höststämma äger rum söndagen den 11 oktober kl. 10 i Åhrmans brygghus. Kallelse och dagordning finns i nyutkommet ÅrböleNytt (se PDF-fil under fliken ÅrböleNytt).  Efter förhandlingarna serveras frukostfrallor och dryck.

Välkommen hälsar styrelsen!

 

Inbjudan

Lördagen den 6 juni arrangerar Byalaget en utflykt för medlemmarna till Forsmark. Resan kan ske med båt, cykel eller bil. Var och en ordnar färdsätt. Avresa med båt från Årböle kl. 12. I Forsmark serveras en festlig picknick kl. 14 i närheten av bruksdammen. Vid dåligt väder inställes resan – men inte picknicken!

Anmälan senast måndagen den 1 juni till Kerstin 251 00 eller MaryAnn 340 31. Välkomna med!

Nytt nummer av ÅrböleNytt finns under fliken ÅrböleNytt

Årsstämma med Byalaget

Lördagen den 9 maj kl. 10 sker årsstämman i Åhrmans brygghus. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Dagordning och verksamhetsberättelse finns att läsa i senaste ÅrböleNytt,  se under fliken ÅrböleNytt här ovan. Övriga handlingar kommer att finnas vid mötet. Byalaget bjuder på frukostfrallor och dryck.

Efter stämman blir det arbete vid bouleplan och på busskuren, snickring, ogräsrensning mm. Byalaget bjuder på grillad korv och dricka.

Välkommen hälsar styrelsen.

Bowlingresa

Byalaget bjuder sina medlemmar på gemensam utflykt till Östhammar. Lördagen den 25 april 2015, kliver vi på bussen kl. 12.30 i Årböle för en halvtimmes resa till bowlinghallen i Östhammar där vi spelar två timmar för att sedan bege oss till restaurang Sjökrogen och inta en bit mat. Vi räknar med att vara hemma i Årböle senast 19.00. Byalaget står som vanligt för buss och aktivitet medan var och en får betala sin mat själva.

Vi vill ha Er anmälan om deltagande till vår kassör Bosse Sundberg tel. 34035 eller till ordföranden Sverker Sjökvist tel. 34010 senast 29 mars

Välkommen med, hälsar Styrelsen

 

Utflykt till Forsmark

Inbjudan

Fredagen den 6 juni arrangerar Byalaget en utflykt för medlemmarna till Forsmark. Resan kan ske med båt, cykel eller bil. Var och en ordnar färdsätt. Avresa med båt från Årböle kl.12. I Forsmark serveras en festlig picknick kl.14 i närheten av bruksdammen. Vid dåligt väder inställes resan.

Anmälan senast tisdagen den 27 maj till Kerstin 251 00 eller MaryAnn 340 31.

Välkomna med!

Öppen Byastämma

Välkommen till höstens öppna Byastämma i Åhrmans Brygghus söndagen den 13 oktober kl. 10. På dagordningen: diskussion och idéer om kommande aktiviteter för att främja gemenskapen i Årböle. Vad ska vi göra på årets kulturresa – innehåll – resmål? Kan vi hitta några nya aktiviteter på nästa års På Tur i Hållnäs? Kom med förslag! Byalaget bjuder på frukostfrallor och dryck.