På Tur i Hållnäs

Välkommen till Årböle lördagen den 11 augusti då byalaget medverkar under årets På Tur i Hållnäs. I Årböle kommer det liksom tidigare år att vara stor loppis, servering med Årbölemacka, munkar, varm korv, kaffe och dricka. Bagarstugan är öppen för visning och försäljning av Årbölebröd, det är visning av varggården (som det går att läsa mer om under länk här ovan) och det finns möjlighet att bada i Årböleån som har ovanligt högt vattenstånd för att vara mitt i sommaren. Vi har öppet mellan 10.00-16.00.

Du som har städat ur uthus eller vind eller på annat sätt har något Du vill skänka till byalagets loppis, hör av Dig på telefon 073-823 55 46 så hämtar vi eller också kan Du lämna loppisgods hos Sundbergs i Årböle.

På onsdag kväll 8 augusti, 19.00 reser vi tälten och på fredag kväll 10 augusti, 18.00 plockar vi fram till loppis mm.

 

En reaktion på “På Tur i Hållnäs

  1. Välkomna att hjälpa till att baka Årbölebröd till försäljning inför På Tur i Hållnäs den 11 augusti!
    I veckan före kan vi baka ev. varje morgon ett par timmar. Vi behöver hjälp. Vill du vara med att baka någon/några morgnar, hör av dig till Berit Åhrman tel. 0294-340 22. Eller per e-post till undertecknad.

    Hälsningar
    MaryAnn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *